Inloggen

Jenaplanschool de Phoenix

preview

Kinderen kunnen ‘s ochtends tussen 8:15-8:30 uur gebracht worden. Gebruik voor auto’s de parkeervakken. Wij gebruiken voor het halen en wegbrengen een eenrichtingsroute. Deze route begint aan de Zalmkolk.

De hoofdingang is bestemd voor de bovenbouwkinderen. Deze kinderen zetten hun fiets in de stalling en verzamelen vervolgens bij de stamgroepleider.

 

Het volgende hek is het middenbouw– en noodopvangplein. De kinderen zetten hun fiets in de fietsenstalling op dit plein en verzamelen bij de stamgroepleider.

 

Ouders gaan vervolgens via de weg om het plein naar het kleuterplein. Op het kleuterplein staan ook fietsenrekken voor de kinderen. De stamgroepleiders staan de kinderen hier op te wachten. De groepen gaan om 8:30 uur naar binnen. De ouders van de peuterspeelzaal kunnen vervolgens tussen 8:30-9:00 uur via het kleuterplein naar de schuifpui lopen van Doomijn om hun kind daar te brengen.

 

Om 14:30 uur staan de kinderen op hetzelfde plein bij de stamgroepleider.  Zodra zij de ouder/verzorger zien, kunnen zij daar naar toe gaan. Let ook bij het ophalen op de eenrichting vanuit de Zalmkolk.