Inloggen

Jenaplanschool de Phoenix

preview

Groot compliment 

Het is gelukt! Vanavond ontvangt u de nieuwsbrief waarin de opzet van ons onderwijs voor na de meivakantie  wordt beschreven. 

De bevlogenheid en de flexibiliteit waarmee dit is gebeurd is een groot compliment waard! De eerste weken na de meivakantie zal worden gebruikt als opbouw naar volledig open gaan. Binnen welke termijn dit gaat gebeuren, is uiteraard afhankelijk hoe het gaat lopen. Alle keuzes zijn weloverwogen gemaakt en afgestemd met onze MR. 

 

Trots

Vanaf 16 maart hebben wij met ouders en kinderen het onderwijsprogramma volledig moeten veranderen in het onderwijs op afstand. Een groot compliment voor iedereen hoe dit is opgepakt.Trots ben ik op de ouders, kinderen en het team hoe zij samen deze periode invulling hebben gegeven aan het onderwijs. 

 

Juf Monique Verleg 25 jaar in het onderwijs 

Vandaag vieren wij op afstand ook een klein feestje. Juf Monique Verleg zit namelijk 25 jaar in het onderwijs. Een hele prestatie en dit is zeker de moeite waard om samen bij stil te staan. Juf Monique: hopelijk blijf je nog jaren werkzaam in het onderwijs. Je bent een fantastische juf!

 

Vakantiefilmpje team de Phoenix 

Om te laten zien hoeveel enthousiasme er in ons team zit, sluiten wij deze periode af met een filmpje! Geniet ervan en tot na de meivakantie.  

 

Namens het team van Jenaplanschool de Phoenix wens ik u alvast een goede meivakantie toe.

 

Met vriendelijke groet, 

 

John Berendsen 

Directeur Jenaplanschool de Phoenix