Inloggen

Jenaplanschool de Phoenix

preview

Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

 

Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. 

 

De verlenging is noodzakelijk om de verspreiding van het coronavirus te kunnen controleren, kwetsbare groepen te beschermen en ervoor te zorgen dat zorgverleners en ziekenhuizen de grote druk aankunnen. Er moet voldoende bewijs zijn in vermindering van het aantal ziekenhuisopnames en de capaciteit op de intensive care afdelingen alvorens met zekerheid te kunnen zeggen dat de epidemie onder controle is en dus de maatregelen heroverwogen kunnen worden.

 

Dit betekent voor alle kinderen, ouders en het team van Jenaplanschool de Phoenix dat wij aankomende periode verder gaan met het geven van 'onderwijs op afstand'. Hierbij hebben wij elkaar hard nodig. Samen gaan wij het redden. Het team doet er alles aan om samen met jullie het beste voor de kinderen te bereiken. 

 

Komt u in aanmerking voor noodopvang en wilt u hier gebruik van maken? Neem contact op met John Berendsen. 

 

Gezondheid gaat boven alles. Let op jezelf, elkaar en vooral op onze kinderen. Veel sterkte en gezondheid gewenst deze periode. 

 

(Bron: RIVM)