Inloggen

Jenaplanschool de Phoenix

preview

Beste ouders/verzorgers,

 

Vandaag is door het kabinet besloten om alle scholen in Nederland voor drie weken te sluiten. Een vergaande maatregel, die bedoeld is om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Deze maatregel betekent nogal wat voor de maatschappij, voor u als ouder, voor ons als leerkrachten en niet te vergeten de kinderen.

 

Voor kinderen met ouders met vitale beroepen regelen wij op de Phoenix opvang 

De scholen worden gevraagd wel open te zijn voor de opvang van die kinderen wiens ouders beiden in vitale beroepen werken. Bekijk via de volgende link de lijst met desbetreffende beroepen:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

Wilt u om deze reden gebruik maken van opvang op de Phoenix? Stuur een bericht voor morgenochtend 8 uur naar de directie via Schoudercom. Het is echter wel belangrijk dat deze kinderen geen klachten hebben, zoals keelpijn, verkoudheid en koorts, zoals eerder gecommuniceerd. 

 
Onderwijs op afstand
Wij zijn achter de schermen actief bezig om een plan te maken om 'onderwijs op afstand' vorm te geven voor de kinderen die straks thuis zitten. U ontvangt aankomende week verdere berichtgeving hoe wij samen het 'onderwijs op afstand' gaan vormgeven.  

 

Hoe ingrijpend deze situatie ook is op dit moment, gezondheid staat bovenaan. Aankomende week informeren wij u over het 'onderwijs op afstand'. Voor nu hoop ik u voldoende ge├»nformeerd te hebben. 

 

Namens het team van Jenaplanschool de Phoenix,

 

Met vriendelijke groet,

 

John Berendsen

Directeur Jenaplanschool de Phoenix