Login

Jenaplanschool de Phoenix

Welcome to the parent portal of Katholieke Jenaplanschool de Phoenix.


 

Optional photo of the school

This is the site our school uses to communicate with our parents. Each parent and school employee has an account and can send each other messages and invitations that will also appear on the personal agenda. In addition a school can easily create Polls and Surveys for the parents to fill in and administer the Year calendar. The pictures and documents library and the forum will add even more to the communication options.

For more information please visit www.schoudercom.nl

preview

Op vrijdag 11 oktober is de Kinderboekenweek gezellig afgesloten met een kinderboekenmarkt. In de hal werden op kleedjes en aan tafels verschillende soorten kinderboeken verkocht en geruild. Hieronder enkele foto's:

preview
Maandag 30 september is de Kinderboekenweek officieel geopend met de boekpresentatie van 'Snoet de Muis beklimt de Peperbus'. Aankomende weken staat naast het lezen, het thema 'op reis' op verschillende manieren centraal in de groepen. De Kinderboekenweek wordt op vrijdag 11 oktober afgesloten met een kinderboekenmarkt.
preview
Vrijdag 27 september hebben alle kinderen uit de onder-, midden- en bovenbouw fantastisch gelopen tijdens de sponsorloop. Na een gezamenlijke warming-up gingen allereerst de jongsten lopen. Vervolgens waren de kinderen uit de middenbouw en daarna de bovenbouw aan de beurt. Na vele zweetdruppeltjes en stempels mogen de kinderen nu het geld ophalen. Dit kan aankomende week worden ingeleverd bij de stamgroepleider. Op maandag 7 oktober maken wij het totaalbedrag bekend tijdens de weekopening.
preview
De nieuwe website van Jenaplanschool de Phoenix is online! Samen zorgen wij voor toekomstgericht onderwijs. Kijk snel op https://de-phoenix.nl/ voor het resultaat. Op de website staat ook de schoolkalender. Je kunt deze schoolkalender ook eenvoudig importeren in jouw agenda op je mobiele telefoon. Kijk op de website voor het stappenplan!
preview

Er heerst krentenbaard op school. In de bijlage een brief vanuit de GGD met tips en uitleg hierover. Voor vragen kunt u contact opnemen met de GGD. 

View all news items

Facebook